Όταν ψάχνετε για μια ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης πτήσεων, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτή που μπορεί να σας παρέχει τις υπηρεσίες και τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Θέλετε επίσης μια εταιρεία που να είναι αξιόπιστη, επαγγελματική και να έχει εξαιρετικό ιστορικό. Έχοντας υπόψη αυτές τις σκέψεις, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την τέλεια ιδιωτική εταιρεία τσάρτερ πτήσεων:

1. Αναζητήστε εταιρείες με καλή φήμη, Μια αξιόπιστη εταιρεία τσάρτερ πτήσεων θα έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και ένα ιστορικό ασφάλειας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε μία που υπάρχει εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια ή περισσότερο, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι νόμιμη.

2. Όταν αναζητάτε εταιρεία ναύλωσης πτήσεων προσέξετε το ιστορικό ασφάλειάς τους, επομένως φροντίστε να το ελέγξετε πριν αποφασίσετε για μια εταιρεία. Θα θελήσετε επίσης να διαβάσετε κριτικές από προηγούμενους πελάτες, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε όταν εργάζεστε με αυτήν την εταιρεία.

3. Αναζητήστε εταιρεία που έχει αναρτημένα όπως έχει υποχρέωση:

• Αριθμό ΓΕΜΗ

• Φορολογικά στοιχεία

• Διεύθυνση γραφείων

• Σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας

Μην επαφίεστε μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα gmail για επικοινωνία ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

Τα οφέλη από την ROTORS ως πάροχος των επιβατικών πτήσεων σας:

• Γρήγορα και ευέλικτα έχετε αυτό που ζητάτε.

• Διαφορετική σύνθεση στόλου ελικοπτέρων.

• Δυνατότητα επιλογής δικινητήριο ή μονοκινητήριο ελικόπτερο

• Δυνατότητα επιλογής αεροπλάνου,TURBO PROP ή JET.

• Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/ελικοδρόμιο, με λιμουζίνα ή mini bus κατόπιν αιτήματος ΔΩΡΕΑΝ, στην Αθήνα.

• Προσαρμόζουμε το catering. Κατόπιν αιτήματος.

• Αίθουσα αναμονής VIP. Κατόπιν αιτήματος.

• Διάθεση 2ου πιλότου. Κατόπιν αιτήματος

• Διάθεση ξεναγού. Κατόπιν αιτήματος.

• Συμφωνητικό Εχεμύθειας (Non-disclosure agreement /NDA). Κατόπιν αιτήματος.

• Διάθεση προσωπικής ασφάλειας. Κατόπιν αιτήματος.

Αφού μας αποστείλετε το αίτημά σας για μια προσφορά, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, θα λάβετε ένα e-mail από εμάς, αναγνωρίζοντας ότι έχουμε λάβει το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των αεροσκαφών το χρόνο της πτήσης και το κόστος. Εσείς αφού επιλέξετε το αεροσκάφος μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε η κράτηση να γίνει στο συγκεκριμένο αεροσκάφος. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η κράτηση σας έγινε αποδεκτή. Η αποδοχή της κράτησής σας θα γίνει όταν αυτή εξοφληθεί ή κατατεθεί προκαταβολή ανάλογα με την συμφωνία.

Θα σας επιβεβαιώσουμε την αποδοχή σας στέλνοντάς σας ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η κράτηση σας έχει επιβεβαιωθεί (Επιβεβαίωση Κράτησης). Η Σύμβαση μεταξύ μας θα σχηματιστεί μόνο όταν σας αποστείλουμε την Επιβεβαίωση Κράτησης. Απαιτείται πλήρης εξόφληση σε αυτό το σημείο ή προκαταβολή ανάλογα με την συμφωνία.

Εφόσον μας έχετε γνωστοποιήσει τον αριθμό πτήσης σας, θα σας παραλάβουν οι συνεργάτες μας μαζί με τις αποσκευές σας και με limo ή minibus, θα σας μεταφέρουν στη θέση που βρίσκεται το αεροσκάφος που έχετε κάνει την κράτηση.

Αν θέλετε να φτάσετε στο αεροσκάφος από το ξενοδοχείο, το σπίτι ή την επιχείρηση σας στην Αθήνα και έχετε ναυλώσει ένα αεροσκάφος από την ROTORS, θα σας παραλάβει ο οδηγός μας (τα στοιχεία του θα σας γίνουν γνωστά), Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή στο κλιματιζόμενο VIP mini bus ή Limo χωρίς άγχος και ταλαιπωρία από την οδήγηση, φτάνοντας στην ώρα σας και ανανεωμένοι και ΔΩΡΕΑΝ.

Φθάνοντας στο αεροδρόμιο ή στο ελικοδρόμιο σας περιμένουν οι δικοί μας άνθρωποι σας συνοδεύουν εφόσον υπάρχει χρόνος και επιθυμείτε, θα σας προσφέρουμε τον καφέ στην αίθουσα VIP στη συνέχεια ενώ όλα είναι έτοιμα για την απογείωση, σας συνοδεύουν στον έλεγχο επιβατών, στη συνέχεια εφόσον η αναχώρηση γίνει από το αεροδρόμιο σας επιβιβάζουν σε limo ή minibus και φτάνετε στο αεροσκάφος όπου θα σας περιμένει ο πιλότος και το πλήρωμα για την ενημέρωση σας.

Ναι είναι δυνατή η πληρωμή μιας πτήσης με Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε και να μας επιστρέψετε υπογεγραμμένη την σχετική φόρμα που θα σας αποστείλουμε.

Όλες οι πτήσεις προεξοφλούνται.

Η πληρωμή πραγματοποιείτε πλήρως πριν από την πτήση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να πληρώσει με τραπεζική μεταφορά, η πτήση θα εκτελεστεί και θα αποσταλεί επίσημη επιβεβαίωση, μόνο όταν το χρηματικό ποσό έχει προσδιοριστεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας και ο πελάτης έχει αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις του Rotors Air Business

Εάν η ακύρωση της πτήσης κοινοποιηθεί 72 ώρες πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία και ώρα, θα παρακρατηθεί το 30% του συνολικού ποσού.

Εάν η ακύρωση της πτήσης κοινοποιηθεί εντός 48 ωρών πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία και ώρα, θα παρακρατηθεί το 50% του συνολικού ποσού.

Εάν η ακύρωση της πτήσης κοινοποιηθεί εντός 24 ωρών πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία και ώρα, θα παρακρατηθεί το 100% του συνολικού ποσού

Ωστόσο, εάν δεν ακυρώσετε την κράτησή σας σύμφωνα με το άρθρο 8.1.1 και δεν εμφανίζεστε στο σημείο αναχώρησης του αεροσκάφους, δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων και θα χρεωθεί το 100% του συμφωνηθέντος ποσού.

Εάν δεν έχει εξοφληθεί ολοσχερώς η πτήση πριν την έναρξη της, θα αναστέλλεται ή αυτή θα απορρίπτεται οριστικά.

Σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών επιστρέφεται στον ναυλωτή το πλήρες ποσό της συμφωνηθείσας πτήσης, εφόσον δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της πτήσης σε άλλη συμφωνηθείσα ημέρα και ώρα.

Εντούτοις, όταν ακυρώσουμε την κράτησή σας επειδή έχουμε επηρεαστεί από ένα γεγονός εκτός του ελέγχου μας, θα λάβετε επιστροφή 100% της τιμής.

Go Top
You cannot copy content of this page