helicopter rental from ROTORS …Signs your flight!

Ένας από τους ευρύτερους και σύγχρονους στόλους ελικοπτέρων της περιοχής μας, εξοπλισμένος με τεχνολογία αιχμής, εξοπλισμό για κάθε είδους αποστολή και τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Επιλέγετε τον προορισμό και την ημερομηνία: παρέχουμε την απρόσκοπτη υπηρεσία.

*Η Διαθεσιμότητα εξαρτάται από την στιγμή της κράτησης.

rent a helicopter in Greece:

Airbus H125 (AS350B3+):

Capacity:6 Max, plus Pilot

Remarks: Single Turbine Engine ARRIEL 2Β1 847shp, Leather interior.

“Διαθέτουν εύκολη επιβίβαση, καθώς και ανεμπόδιστη καμπίνα και καθίσματα που βλέπουν προς τα εμπρός και εγγυώνται εξαιρετική ορατότητα για τους επιβάτες”.

Το H125 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία του τα τελευταία 30 χρόνια.

Περίπου 950 αεροσκάφη H125 (AS350 B3) λειτουργούν σήμερα παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολές υψηλών επιδόσεων σε υψηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Το H125 έχει σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ καθ’ όλη τη σταδιοδρομία του. Το 2005, το AS350 B3 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για την προσγείωση και την απογείωση στο υψηλότερο υψόμετρο που πραγματοποιήθηκε στο Mount Everest στα 8.848 μέτρα (29.029 πόδια), τίτλο που εξακολουθεί να  κατέχει και σήμερα. Στις 19 Μαΐου 2013, το AS350 B3 πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη επιχείρηση διάσωσης σε όλο τον κόσμο στο Lhotse, το τέταρτο υψηλότερο βουνό του κόσμου, που βρίσκεται στα Ιμαλάια, στα 7.800 μέτρα (25.590 πόδια).


Airbus AS-365 (Dauphin):

Capacity:5 Max, plus Pilot

Remarks: Twin Turbine Engine TURBOMECA ARRIEL 2C, Leather interior,Air-Conditioned, Mini bar, Flight info,

Το Eurocopter (τώρα Airbus Helicopters ) AS365 Dauphin, επίσης παλαιότερα γνωστό ως Aérospatiale SA 365 Dauphin 2, είναι ένα μεσαίου βάρους πολλαπλών χρήσεων ελικόπτερο δικινητήριο, που παράγεται από την Airbus Helicopters. Αρχικά αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τη γαλλική εταιρεία Aérospatiale, η οποία συγχωνεύτηκε στην πολυεθνική εταιρεία Eurocopter κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Από την είσοδο στην παραγωγή το 1975, ο τύπος βρίσκεται σε συνεχή παραγωγή για περισσότερα από 40 χρόνια.


 

Airbus H145:

helicopter rental mykonos H145

Capacity:9 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Air-Conditioned,

Εξουσία, Στυλ, Συναίσθημα!

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε την τέλεια  διαδρομή με ένα ελικόπτερο που γεννήθηκε γι’ αυτό το ρόλο. Αυτό είναι το H145. Αυτή είναι η δύναμη. Στυλ. Συναίσθημα.

Το εσωτερικό είναι έντονα φιλόξενο: ένα ιερό σε κίνηση. Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό χώρο, προσαρμοσμένο για την απόλυτη εμπειρία των επιβατών με άνεση και κομψότητα, ενεργητικό αισθητικά.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια, και την Γαλλική πολυτέλεια  με αυτόματο πιλότο τεσσάρων αξόνων για πλήρη προστασία, απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο.


Airbus H130:

HELICOPTER RENTAL MYKONOS airbus H130 EXT

Capacity:6 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Air-Conditioned,

Από τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς μέχρι τον πολυάσχολο εναέριο χώρο πάνω από τις πόλεις, το μονοκινητήριο H130 (γνωστός ως EC130 T2) είναι ευρέως διαδεδομένο μεταξύ άλλων για τις υπηρεσίες αξιοθέατων, τους φορείς ναύλωσης και τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το H130 είναι ένα ενδιάμεσο μονοκινητήριο ελικόπτερο προσαρμοσμένο για μεταφορά επιβατών, αξιοθέατα και VIP καθήκοντα, καθώς και ιατρικές αεροπορικές υπηρεσίες και αποστολές επιτήρησης. Ως ελικόπτερο πολλαπλών ρόλων, το H130 διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα για έναν πιλότο και επτά επιβάτες ανάλογα με την διαμόρφωση.


Airbus H135:

AIRBUS H135 EXT

Capacity:6 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Air-Conditioned,

Έξυπνο, ευκίνητο – και αξιόπιστο!

Το H135 επιτυγχάνει μια βέλτιστη ισορροπία απόδοσης, ευελιξίας και άνεσης που βοηθά τους επιβάτες να μεγιστοποιήσουν κάθε λεπτό του ταξιδιού τους.

Η αυξημένη ισχύς και η επανασχεδιασμένη σουίτα αεροηλεκτρονικής είναι δύο τρόποι με τους οποίους η H135 ξεπερνά τους αρχικούς σχεδιαστικούς της, στόχους και συμβάλλει στην κορυφαία απόδοση στην κατηγορία.

Η γαλήνη καταλήγει σε 4.000 πόδια, Ενώ η κυκλοφορία τρεμοπαίζει παρακάτω, έχετε κερδίσει χρόνο να φτάσετε στο επόμενο ραντεβού σας – κάτι πολύ καλύτερο από το κουραστικό.

Ταπετσαρίες από το καλύτερο δέρμα, κομμένα με ακρίβεια και χέρι ραμμένα με την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή από έμπειρους τεχνίτες.


Airbus (EUROCOPTER)AS-355N:

Capacity:5 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Leather interior.

Το Eurocopter (τώρα Airbus Helicopters ) AS355 Écureuil 2 (ή Twin Squirrel ) είναι ένα ελαφρύ ελικόπτερο διπλού κινητήρα που κατασκευάστηκε αρχικά από την Aérospatiale στη Γαλλία (αργότερα μέρος του Eurocopter Group), τώρα Airbus Helicopters.

Διαθέτουν εύκολη επιβίβαση, καθώς και ανεμπόδιστη καμπίνα και καθίσματα που βλέπουν προς τα εμπρός και εγγυώνται εξαιρετική ορατότητα για τους επιβάτες.


 Airbus H120 Colibri :

Capacity: 4 Max. plus pilot

 Remarks: Single Turbine Engine

Με περισσότερους από 400 αερομεταφορείς, αυτά τα αεροσκάφη έχουν ξεπεράσει συλλογικά 1,7 εκατομμύρια ώρες πτήσης από τον Δεκέμβριο του 2015.

Το H120 τοποθετεί άνετα έναν πιλότο και τέσσερις επιβάτες μέσα σε μια ευρεία, ανεμπόδιστη καμπίνα με άνετο χώρο για τα πόδια και κλιματισμό.

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κραδασμών προσφέρουν επιπλέον άνεση, ενώ ο τρίτος γενιάς στροφείο Fenestron® κάνει αυτό το ελικόπτερο το πιο ήσυχο στην κατηγορία του.

Προσθέτοντας την ελκυστικότητα αυτού του ελικοπτέρου είναι μια πανοραμική θέα μέσα από το επεκτατικό γυάλινο παρμπρίζ και τα πλευρικά παράθυρα, παρέχοντας απαράμιλλη ορατότητα για όλους εκείνους που βρίσκονται στο στο ελικόπτερο.


Bell-407:

Capacity:6 Max. plus pilot

Remarks: Single Turbine Engine, Leather interior

Πολυτέλεια και Στιβαρότητα!

Οι εσωτερικές επιλογές του 407 στην καμπίνα της πενταθέσιας συλλογής φέρνουν μια εκσυγχρονισμένη εμφάνιση και εμπειρία επιβατών.

Απολαύστε τη συναρπαστική θέα. Μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την πανοραμική θέα.

Το Bell 407 είναι ένα δημοφιλές ελικόπτερο που χρησιμοποιείται ιδιωτικά από εταιρείες, νοσοκομεία και ιδιώτες, ακόμη και σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.


Bell-206b3 JetRanger III:

Capacity:4 Max. plus pilot

Remarks: Single Turbine Engine, Leather interior

Το JetRanger είναι, στην πραγματικότητα, το πιο πανταχού παρόν μονοκινητήριο ελικόπτερο στροβίλου στον κόσμο.

Το JetRanger έχει το χαμηλότερο συνολικό ποσοστό ατυχημάτων οποιουδήποτε μεγάλου μονοκινητήριου ελικοπτέρου στροβίλου και η Bell κατατάσσετε σταθερά στις κορυφές μεταξύ των κατασκευαστών ελικοπτέρων στην έρευνα εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης.


Bell-206L3 LongRanger III:

Capacity: 6 Max. plus pilot

Remarks: Single Turbine Engine, Leather interior

Τα ελικόπτερα Bell 206 LongRanger, είναι από τα πιο δημοφιλή ελικόπτερα στροβίλων που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και σήμερα εργάζονται αξιόπιστα σε μια σειρά εμπορικών, εταιρικών και χρησιμότερων αποστολών σε όλο τον κόσμο με την στιβαρότητα που χαρακτηρίζει τον κατασκευαστή.

Το Bell 206 L3 αντανακλά την μεγαλύτερη έκδοση του δημοφιλούς ελικοπτέρου Bell 206 JetRanger με μεγαλύτερη καμπίνα και κινητήρα. Πρόκειται για ένα ελικόπτερο 6 επιβατών με ένα μόνο κινητήρα, το οποίο διαθέτει καμπίνα επιβατών με δύο θέσεις και τρία καθίσματα που βλέπουν προς τα πίσω και μία επιπλέον θέση στο εμπρόσθιο τμήμα δίπλα στον πιλότο. Η ταχύτητα πλεύσης του φτάνει τα 100 κόμβους και διαθέτει επίσης ένα σύστημα ρότορα (Κυρίου στροφείου) με δύο πτερύγια, παρέχοντας την ομαλότερη διαδρομή στην κατηγορία του.


Leonardo A109 (AGUSTA A109 C ):

Agusta 109A for rental

Capacity:7 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Leather interior,

Το Agusta A109C με κλιματισμό, ενισχυμένη ηχομόνωση και προηγμένη τεχνολογία παρέχει έναν γρήγορο και άνετο τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Με την ικανότητα να μεταφέρει έως επτά επιβάτες και μια κορυφαία ταχύτητα κρουαζιέρας περίπου. 155kts, το A109 προσφέρει την λειτουργική ευελιξία για την ικανοποίηση των απαιτήσεων για πτήσεις μεγάλης χωρητικότητας και κρίσιμης σημασίας χρόνου.


Leonardo A109 Power E (AGUSTA A109Pe):

Capacity:7 Max. plus pilot

Remarks: Twin Turbine Engine, Air-Conditioned, Leather interior, including a mini bar

Πολυτέλεια και ταχύτητα στο έπακρο!

Το AW109P είναι το ταχύτερο ελικόπτερο στην κατηγορία του, το οποίο χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη κομψότητα στο εσωτερικό του φινίρισμα και κομψό σχήμα. Αναπτύχθηκε με προηγμένη τεχνολογία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την εκτέλεση εργασιών σε όλες τις καιρικές συνθήκες, το AW109P αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών και εκτελεστικών ελικοπτέρων.


Robinson R44 :

ROBINSON R44RED

Capacity:3 Max. plus pilot

Remarks: Single Piston Engine, Leather interior

Αξιοπιστία. Υπεύθυνος χειρισμός. Υψηλή απόδοση!

Η σειρά RobinsonR44 παρέχει άριστη αξιοπιστία, ευέλικτο χειρισμό και απόδοση σε υψόμετρο, καθιστώντας το R44 ιδανικό για ιδιωτικές, επιχειρηματικές και χρηστικές εφαρμογές.

Μια δομή από χαλύβδινο σωλήνα επικαλυμμένη δίνει στο R44 ένα άκαμπτο αλλά ελαφρύ αεροσκάφος, ενώ η αεροδυναμική ατράκτου βελτιστοποιεί την ταχύτητα του αέρα και την οικονομία καυσίμου. Το R44 καθιστά άνετα τέσσερις ενήλικες και η θέα των επιβατών είναι ανεμπόδιστη λόγω του ανοιχτού σχεδιασμού καμπίνας R44. Η χαμηλή ταχύτητα του άκρου στροφέα, ο σιγαστήρας μεγάλης απόδοσης και ο μεγάλος ουρανοξύστης μειώνουν τον θόρυβο του πετάγματος, οδηγώντας σε ελικόπτερο φιλικό προς την κοινότητα.


Fly to the Greek islands:                             

Go Top
You cannot copy content of this page