Το έργο σας – Η εμπειρία μας.

Διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και ηθικής σε κάθε οργανωτική και λειτουργική διαδικασία που αναλαμβάνουμε.

SPECIAL OPERATION – SPO

Ορισμένα είδη εργασιών είναι δύσκολο ή αδύνατο να εκτελεστούν χωρίς τη χρήση ελικοπτέρου. Η ROTORS έχει εκτενή εμπειρία σε εναέριες εργασίες, ιδιαίτερα στην εκτέλεση συμβάσεων υποστήριξης, δικτύου Ηλεκτρικής ενέργειας, ΑΠΕ,  Κατασκευών, Εξόρυξης σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Εκτελούμε αυτές τις αποστολές με την τεχνογνωσία που επιβάλλετε  χάρη σε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών. Πραγματοποιούμε πολλαπλές και διαφοροποιημένες εργασίες. συνεργαζόμενοι με την  ROTORS AIR BUSINESS που είναι σεβαστή στον κλάδο, σας παρέχουμε:

  1. Εξυπηρέτηση πελατών: Από το πρώτο τηλεφώνημα θα εργαστείτε χέρι-χέρι με τον πιλότο σας, διασφαλίζοντας συνέπεια, εξειδίκευση και σαφή επικοινωνία
  2. Αποδοτικότητα κόστους: Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή τιμή, προσφέροντας ανταγωνιστικές προσφορές.
  3. Επιτόπια υποστήριξη: Συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος εδάφους, του φορτηγού καυσίμων και των κατάλληλων συσκευών για κάθε μορφή εναέριας εργασίας, καθ΄ όλη την διάρκεια του έργου, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο και το κόστος.

Τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας:

Για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, οι εναέριες εργασίες που αναλαμβάνουμε, διαχειρίζονται προσεκτικά σύμφωνα με το εσωτερικό μας Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Σύστημα Ποιοτικού Ελέγχου. Φροντίζουμε και σας παρέχουμε κορυφαίο προσωπικό (Πιλότους με χιλιάδες ώρες πτήσεις σε κάθε μορφή εναέριας εργασίας καθώς και πιστοποιημένους Lond master) και εξοπλισμό, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε το έργο σας με αυτοπεποίθηση.

Πιλότοι:

Άρτια εκπαιδευμένοι με χιλιάδες ώρες πτήσης σε κάθε είδους εναέρια εργασία. θα σας καταπλήξουν με την ακρίβειά τους, τις γνώσεις και το ήθος τους.

Πλήρωμα εδάφους:

Το καλά ενημερωμένο πλήρωμα εδάφους τόσο στα σημεία παραλαβής όσο και στα σημεία αποβίβασης είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή εκτέλεση μιας επιχείρησης μεταφοράς εξωτερικού φορτίου με ελικόπτερο. Διασφαλίζουμε ότι κάθε μέλος της ομάδας κατανοεί σε βάθος:

  1. Σήματα Marshalling – προκειμένου να επικοινωνήσετε με τον πιλότο και τα άλλα μέλη του πληρώματος σε ένα θορυβώδες περιβάλλον.
  2. Το άγκιστρο και ο μηχανισμός απελευθέρωσής του.
  3. Η απόδοση και η ικανότητα ελιγμών του ελικοπτέρου εντός της περιοχής λειτουργίας.
  4. Η επίδραση του ανέμου και των καιρικών συνθηκών στο ελικόπτερο και στο φορτίο.

Εκπαίδευση και επιθεωρήσεις:

Η ROTORS διασφαλίζει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και η επαναληπτική εκπαίδευση διατηρείται για όλους τους πιλότους και τα μέλη του πληρώματος.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός ελέγχεται διεξοδικά και πιστοποιείται εκ νέου, όπως απαιτείται, για να διασφαλιστεί η καταλληλότητα και η αξιοπιστία του για την εκάστοτε εργασία.

Ελικόπτερα για εναέριες εργασίες SPO:

Η ROTORS χρησιμοποιεί τα ελικόπτερα Airbus H125:  ικανά να μεταφέρουν έως 1.400 κιλά MSL. Σε περίπτωση που απαιτείται ελικόπτερο μεγαλύτερων ικανοτήτων, έχει τη δυνατότητα να παρέχει διαφορετικά είδη ελικοπτέρων, κατόπιν συμφωνίας.

Άδεια Λειτουργίας (SPOHR):

Άδεια εκτέλεσης Εναέριων Εργασιών Υψηλού Κινδύνου (Authorisation of High Risk Commercial Specialised Operations ENAC-IT.SPOHR.0031).

Η ROTORS έχει εκτενή εμπειρία σε εναέριες εργασίες, ιδιαίτερα στην εκτέλεση συμβάσεων υποστήριξης, όπως:

Θέλετε να συνεργαστούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας  να συζητήσουμε για το project σας 2102284000

 

Go Top
You cannot copy content of this page