Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα : ENAC-IT. AOC 071


Ενοικίαση ελικοπτέρου στην Αθήνα για κάθε ανάγκη σας!

H ROTORS προσφέρει ιδιωτικά ελικόπτερα σε όλες τις κατηγορίες μεγεθών  και κινητήρων για να ικανοποιεί κάθε σας αίτημα. Προσβλέπουμε να παρέχουμε ένα βέλτιστο αεροσκάφος για τις ιδιωτικές ή επιχειρηματικές σας απαιτήσεις, εστιάζοντας σε παράγοντες όπως η άνεση, το μέγεθος καμπίνας και τον χρόνο πτήσης. Με μια τεράστια συλλογή ελικοπτέρων , σε όλη την Ευρώπη, μπορείτε να περιμένετε από εμάς εξαιρετική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό, ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Κάθε μία από τις πτήσεις σας θα είναι προσαρμοσμένη στη διαδρομή, το χρονοδιάγραμμα, τις ανάγκες εμπιστευτικότητας και τον προϋπολογισμό σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μοναδική και εξατομικευμένη υπηρεσία.

Διασφαλίζουμε ότι όλα τα ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται  από την ROTORS AIR BUSINESS  πληρούν τα παγκόσμια πρότυπα που καθορίζονται από τους οργανισμούς Πολιτικής Αεροπορίας και όλα τα πληρώματα είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένα.

Η Rotors μπορεί να οργανώσει περιοχές για προσγείωση ή απογείωση κοντά στο σημείο αναχώρησης ή τον προορισμό σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

FLY SMART. FLY SAFELY!

Go Top
You cannot copy content of this page