Η πτήση θα διαρκέσει περίπου 1ώρα, οι αναμνήσεις σας μια ζωή.

Θέλετε να οργανώσετε ένα αξέχαστο event? Αναπτύξτε (στατικό) ένα πραγματικό αερόστατο ακόμη και εντός κατοικημένης περιοχής ακόμη και την νύχτα.

Απαιτείται για την αίτησή μας,  τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία πτήσης.

 

Το πλεονέκτημα της πτήσης με ένα αερόστατο θερμού αέρα, αντίθετα με άλλους τρόπους εναέριας μεταφοράς, είναι ότι έχει τη δυνατότητα να αιωρείται μόλις λίγα μέτρα από το έδαφος και να περνά πολύ κοντά (να γλύφει) τις κορυφές των δέντρων, τις όχθες του ποταμού, της λίμνης, τις ακτές της θάλασσας, ή να πετάξετε στα 1.000 μέτρα υψόμετρο. Θα σας δώσει μια υπέροχη εικόνα των τοπίων.

Τηλεόραση, Φωτογραφία, Κινηματογράφος:

Τα αερόστατα θερμού αέρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν  ως εναέριες πλατφόρμες για εναέριες λήψεις εν κινήσει είτε για ως στατικό μπαλόνι. Έχουμε εκτεταμένη γνώση και των δύο, ταινιών & TV εργασίας.

Κινηματογραφικά έργα και εργασίες φωτογραφίας είναι επίσης η ειδικότητά μας.

για να δείτε τα video κάντε κλικ επάνω στην εικόνα,

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ            motion

Marketing:

Το αερόστατο θερμού αέρα  έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ, και φιλικό με τα μέσα ενημέρωσης ιδανικό για  εξωτερικές προωθήσεις , εμπορικές εκθέσεις κ.λπ. Λόγω της συνδυασμένης γνώσης της πτήσης με αερόστατο και την εμπειρία μας η ROTORS Air Business είναι σε θέση να σχεδιάζει, να επιβλέπει και να διαχειρίζεται εξειδικευμένα, τα αερόστατα θερμού αέρα για τις απαιτήσεις σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πετούν μόνο μία φορά με  ένα αερόστατο ζεστού αέρα, αλλά η ανάμνηση διαρκεί μια  ζωή. Πετώντας τους πελάτες ή το προσωπικό σας σε μια  εκδήλωση μπροστά από ένα πλήθος ή ακόμη και μπροστά από τηλεοπτικές κάμερες θα οδηγήσει  το εμπορικό σήμα ή το μήνυμά σας, στο κοινό-στόχο σας και ακόμη πιο μακριά. Είτε πρόκειται για αθλητικό γεγονός ή μια εμπορική έκθεση μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα εταιρικό μπαλόνι, από τη κατασκευή, το σχεδιασμό και  τη διαχείριση του τελικού προϊόντος – για να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Παρακαλώ καλέστε μας στο: 210 2284000 για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.

  • Πλήρη Ασφάλιση των επιβατών : Ασφάλιση ευθύνης έναντι τρίτου

camera_mount2 Copyright © ROTORS AIR BUSINESS:

Go Top
You cannot copy content of this page