Το αερόστατο είναι η παλαιότερη μορφή αεροπορίας.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι με περιπέτεια, καθώς εξερευνούμε τους ουρανούς της Ελλάδας και δημιουργούμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Μια βόλτα με ένα αερόστατο εξισορροπεί τέλεια μια συναρπαστική περιπέτεια και έναν ειρηνικό τρόπο για να αλλάξετε την οπτική σας, μπορεί να σας δώσει μια νέα προοπτική.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η διάρκεια της πτήσης εξαρτάται πάντα από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, περίπου 40 λεπτά.

Περιλαμβάνονται μετά την πτήση: ένα ποτήρι αφρώδη οίνο, σνακ, πιστοποιητικό & αναμνηστικά.

Το μέσο βάρος ανά άτομο είναι 85 κιλά (+-10 κιλά). Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την κράτηση εάν ξεπεραστεί αυτό το βάρος.

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές σε περίπτωση σημαντικών οικονομικών αλλαγών (π.χ. ακραία αύξηση του κόστους καυσίμων).

Παιδιά: κάτω από 1 m 20 cm δεν επιτρέπεται να πετάξουν. Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς έχουν την πλήρη ευθύνη για τα παιδιά τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση.

Έγκυες γυναίκες: δεν συνιστάται η συμμετοχή. Γίνεται δεκτό μόνο αν υπογράψει σχετικό έγγραφο που να αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά και μόνο δική της ευθύνη η απόφαση, και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη  για τυχόν αρνητικές επιπτώσεις από την πτήση

Άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα: Δεν συνιστάται η συμμετοχή τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ:

Μετά την πραγματοποίηση της κράτησης, η επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο εάν ο καιρός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε μια βόλτα μέχρι την αναχώρηση του επισκέπτη (διαφορετικά η πτήση προγραμματίζεται εκ νέου) ή σε περίπτωση ιατρικού περιστατικού που δεν επιτρέπει στον επισκέπτη να συμμετάσχει στη διαδρομή.

Τηλεόραση, Φωτογραφία, Κινηματογράφος:

Τα αερόστατα θερμού αέρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν  ως εναέριες πλατφόρμες για εναέριες λήψεις εν κινήσει είτε για ως στατικό μπαλόνι. Έχουμε εκτεταμένη γνώση και των δύο, ταινιών & TV εργασίας.

Κινηματογραφικά έργα και εργασίες φωτογραφίας είναι επίσης η ειδικότητά μας.

για να δείτε τα video κάντε κλικ επάνω στην εικόνα,

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

      motion

Marketing:

Το αερόστατο θερμού αέρα  έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ, και φιλικό με τα μέσα ενημέρωσης ιδανικό για  εξωτερικές προωθήσεις , εμπορικές εκθέσεις κ.λπ. Λόγω της συνδυασμένης γνώσης της πτήσης με αερόστατο και την εμπειρία μας η ROTORS Air Business είναι σε θέση να σχεδιάζει, να επιβλέπει και να διαχειρίζεται εξειδικευμένα, τα αερόστατα θερμού αέρα για τις απαιτήσεις σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πετούν μόνο μία φορά με  ένα αερόστατο ζεστού αέρα, αλλά η ανάμνηση διαρκεί μια  ζωή. Πετώντας τους πελάτες ή το προσωπικό σας σε μια  εκδήλωση μπροστά από ένα πλήθος ή ακόμη και μπροστά από τηλεοπτικές κάμερες θα οδηγήσει  το εμπορικό σήμα ή το μήνυμά σας, στο κοινό-στόχο σας και ακόμη πιο μακριά. Είτε πρόκειται για αθλητικό γεγονός ή μια εμπορική έκθεση μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα εταιρικό μπαλόνι, από τη κατασκευή, το σχεδιασμό και  τη διαχείριση του τελικού προϊόντος – για να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Παρακαλώ καλέστε μας στο: 210 2284000 για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.

camera_mount2 Copyright © ROTORS AIR BUSINESS:

Go Top
You cannot copy content of this page