Ιδρυτής της ο Κος Ευάγγελος Παππάς Πιλότος ελικοπτέρων από το 1976. Σήμερα την Διαχείριση έχει αναλάβει ο υιός Ανδρέας και έχει ήδη ξεκινήσει να συμμετέχει και η Τρίτη γενιά της οικογένειας υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Ιδρυτή της. Η Φορολογική Έδρα τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με ΑΦΜ 802032032 και Αριθμό ΓΕΜΗ 168532506000. Το operation εκτελείτε από ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα.

Η κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η συνεχής επιδίωξη να γινόμαστε καλύτεροι, μέσω του αποκλειστικού σχεδιασμού κάθε πτήσης και της έρευνας για τις πιο πρόσφατες επιστημονικές αεροπορικές λύσεις και υπηρεσίες στις εναέριες εργασίες.

Η ROTORS ιδρύθηκε για να φέρει τις ολοκληρωμένες λύσεις στην πτήση για τα προσωπικά, οικογενειακά, και επαγγελματικά σας ταξίδια ή για κάθε έργο σας  με μεθοδολογίες, τεχνολογίες και λύσεις για την εκτέλεση κάθε εναέριας εργασίας  σε Ελλάδα και Ευρώπη, Γρήγορα και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Από την αρχική σύλληψη των απαιτήσεων σας για πτήση με ελικόπτερο ή ιδιωτικό jet, έως την υποστήριξη ενός έργου, θα διαχειριστούμε κάθε πτήση για να διασφαλίσουμε ότι η απαίτησή σας θα παραδοθεί εντός του χρονοδιαγράμματος, εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τις συμφωνημένες απαιτήσεις απόδοσης.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε προβλήματά που αφορούν την πτήση σας, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας λύσεις στις ναυλώσεις ενός ιδιωτικού jet  ή ελικοπτέρου για το ταξίδι σας και στη ναύλωση ελικοπτέρου για εναέριες εργασίες, λύσεις για τις ανάγκες κατασκευαστών, οργανισμών κοινής ωφέλειας και ιδιωτών.  Με στρατηγικούς συνεργάτες  σε όλη την Ευρώπη, έχουμε η δυνατότητα παροχής λύσεων στους πελάτες μας.

Δυνατότητες σχεδίασης

Ενσωματώνουμε απαιτήσεις πελατών, στρατιωτική και εμπορική επιχειρησιακή εμπειρία, λύσεις ασφάλειας και καινοτομία σε όλες τις εναέριες εργασίες με ελικόπτερο.

 

Καθώς οι απαιτήσεις των πελατών και του κλάδου γίνονται πιο περίπλοκες, απαιτώντας συχνά από εμάς να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, έχουμε αναπτύξει τις δυνατότητές μας για να επιτρέψουμε την αποτελεσματική διαχείριση πολύπλοκων διαδρομών και έργων.

Το όραμά μας

Να είμαστε ο ηγέτης της αγοράς για τις εναέριες εργασίες στην Ευρώπη, προστατεύοντας ζωές και εξοπλισμό, δημιουργώντας μια επιχείρηση στην οποία όλοι νιώθουμε περήφανοι και εκτιμημένοι.

  • Εναέριες Εργασίες με ελικόπτερα ή αεροπλάνα.
  • Ναύλωση αεροσκαφών: ελικόπτερο, ιδιωτικό Jet, αερόστατο θερμού αέρα.
  • Αντιπροσώπευση Αεροσκαφών για Ελλάδα:DYNALI HELICOPTER COMPANY Sprl
  • Αγορές και Πωλήσεις Αεροσκαφών.
  • Έλεγχος Αεροσκαφών πριν την Αγορά.
  • Εκτιμήσεις Αεροσκαφών
  • Διαχείριση Αεροσκαφών.
  • Διαχείριση Αεροδρομίων – Ελικοδρομίων.
  • Εκπαίδευση: Προστασίας ΠΒΧ.
Go Top
You cannot copy content of this page