ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και ηθικής σε κάθε οργανωτική και λειτουργική διαδικασία που αναλαμβάνουμε.

 

Μεταφορά και τοποθέτηση ακριβείας εξωτερικών φορτίων (υλικά και εργαλεία), σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Είμαστε εξειδικευμένοι στην εκτέλεση απαιτητικών εργασιών για τον ενεργειακό τομέα που εκτελούνται με ελικόπτερα. Λειτουργούμε  με  Άδεια για εξειδικευμένες εμπορικές εργασίες υψηλού κινδύνου διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένο & πιστοποιημένο προσωπικό, για τη συσκευασία, την αγκίστρωση και απαγκίστρωση των εξωτερικών φορτίων με απόλυτη ακρίβεια.

 • Μεταφορά και τοποθέτηση ακριβείας, δικτυωτών ή σωληνωτών ιστών,
 • Μεταφορά μετρικού εξοπλισμού
 • Μεταφορά σκυροδέματος,
 • Μεταφορά αδρανών υλικών,
 • Μεταφορά προσωπικού και εξοπλισμού.

Το Mast Construction είναι ένας από τους τύπους εναέριων εργασιών που πραγματοποιούνται περισσότερο σε εναέριες εργασίες με χρήση ελικοπτέρων. Από πύργους κυψέλης ύψους 200 μέτρων στα βουνά έως πύργους GSM ύψους 40 μέτρων σε αστικές περιοχές, είναι δυνατή η κατασκευή τους. Η χρήση ελικοπτέρου κατά την ανύψωση του υλικού για την κατασκευή του σπιτιού ή του ιστού σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τους κινητούς γερανούς σε συνδυασμό με τη χειρωνακτική εργασία στο έδαφος:

 1. Εκτός από το ότι είναι πολλές φορές πιο γρήγορο, το ελικόπτερο τοποθετεί επίσης όλο το υλικό ακριβώς στην καλύτερη θέση, όλα αυτά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη έλξης και μετακίνησης υλικών κατά την κατασκευή
 2. Όταν τοποθετείτε βαριά και δυσκίνητα μέρη, το ελικόπτερο τοποθετεί το αντικείμενο στη θέση του, ενώ διατηρεί σχεδόν όλη την ανυψωτική δύναμη. Για παράδειγμα, αυτό αφήνει (μετατρέπετε) ένα τμήμα περιβλήματος ενός τόνου με λίγα μόνο κιλά για να τοποθετηθεί ακριβώς στη θέση του, πριν το ελικόπτερο χαλαρώσει τελικά τις συσκευές ανύψωσης (Τοποθέτηση ακριβείας ή εναέρια συναρμολόγηση/ αποσυναρμολόγηση).
 3. Το έδαφος στο εργοτάξιο και οι δρόμοι πρόσβασης δεν θα καταστραφούν από βαρέα οχήματα.
 4. Δεν χρειάζεται να κοπούν δέντρα ή βλάστηση για να παρέχεται πρόσβαση στην τοποθεσία, απλώς επεκτείνουμε τον ιμάντα ανύψωσης που χρησιμοποιούμε εάν υπάρχουν ψηλά δέντρα ή άλλα αντικείμενα στην τοποθεσία.
 5. Μπορούμε να χειριστούμε όλα τα logistics που σχετίζονται με την εργασία, όπως επαφή με διαχειριστές κατασκευών, κατασκευαστές και προμηθευτές. Μαζί τους καθορίζουμε τα βάρη που θα σηκωθούν, τη σειρά συσκευασίας, πού πρέπει να τοποθετηθεί το κάθε αντικείμενο κ.λπ.

Πλύσιμο και αποπάγωση πτερύγων ανεμογεννητριών:

Συσσωρευμένες βρωμιές και ζωύφια μειώνουν την παραγωγή αιολικής ενέργειας & δημιουργούν βλάβες.

Θέλετε να συνεργαστούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για το project σας 2102284000

 

camera_mount2        Μια ματιά στην καθημερινή μας δουλειά!

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ, ΠΛΥΣΙΜΟ & ΑΠΟΠΑΓΩΣΗ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ:

Go Top
You cannot copy content of this page